DeutschEnglishМакедонски
Старт Контакт
Контакт
Радица Шенк

Адреса:
Petzetstraße 28
D-81245 Минхен
Германија
email: info(at)radica-schenck.de

телефон: +49 89 99629739
Број на мобилен телефон: +49 (0) 174 790 20 70

Информации: Ќе добиете одговор во најкратко можно време. Ве молам да ги испратите следниве податоци: Вашето барање, името на Вашата фирма или Вашето име, Вашата адреса и телефонски број.

 
Copyright © 2020 Radica Schenck – Konferenzdolmetscherin und Übersetzerin für Mazedonisch. Сите права се заштитени.